منوی‌ ویکی دکو
سبد خرید

کفپوش

هر ساختمان نیازمند نوعی کفسازی است. همان طور که از نام کف پوش برمی‌آید، به هر نوع مصالح یا لایه‌ای که برای کفسازی یک بنا استفاده شود کف پوش گفته می‌شود. انواع پرشماری از کفپوش‌های مختلف برای ساختمان‌ها وجود دارند که هر یک با توجه به ویژگی‌هایی که دارند برای بناهای متفاوت به کار می‌روند. علاوه بر خصوصیات و قابلیت‌های فنی، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های کف پوش‌ها تاثیر چشمگیر آنها بر دکوراسیون و ظاهر فضای داخلی ساختمان است.

 

معرفی انواع کفپوش

ده‌ها نوع کف پوش با جنس‌های مختلف وجود دارد که هر یک دارای کاربرد و ظاهر متفاوت هستند. سنگ، چوب، سرامیک و پی وی سی از پرمصرف ترین مواد برای تولید کفپوش هستند. دو نوع از زیباترین کف‌پوش‌هایی که در سال‌های اخیر بسیار پرطرفدار شده و در خانه‌های مسکونی و ساختمان‌های اداری و تجاری نصب می‌شوند، کفپوش پی وی سی و پارکت لمینت هستند. این دو نوع کف پوش بسیار شبیه پارکت بوده با این تفاوت که مشکلات پارکت را برطرف کرده اند.
در ادامه شما را با انواع کف پوش به همراه مزایا و معایب آن، آشنا خواهیم کرد.

 

کف پوش پارکت لمینت

کف پوش پارکت لمینت

کف پوش پارکت لمینت، که بطور خلاصه به آن لمینت هم گفته می‌شود، از مواد HDF (مخفف high density fiberboard) ساخته می‌شود که نوعی فرآورده‌ی چوبی با چگالی بالا است. این کف پوش از لوکس ترین و مدرن‌ترین کفپوش‌های روز به حساب آمده و برای نصب در خانه‌ها، ادارات، شرکت‌ها، هتل‌ها، مغازه‌ها و … بسیار مناسب و پرطرفدار است. لمینت از نظر ظاهری بسیار شبیه به پارکت چوبی است، با این تفاوت که هم ضعف‌های آن را بر طرف کرده و هم از نظر رنگ و طرح بسیار متنوع‌تر از پارکت چوبی است. برای دریافت قیمت پارکت کلیک کنید.

مزایای کفپوش پارکت لمینت:
●    دوام و استحکام بالایی دارد،
●    رنگ و تنوع طرح بسیار بالایی دارد،
●    نگهداری لمینت بسیار راحت است،
●    در برابر آب و گرما دوام بسیار بالاتری نسبت به چوب دارد،
●    تا حدود بالایی ضد خش است،
●    جنس آن دوست دار محیط زیست است.

معایب کفپوش پارکت لمینت:

●    کاملاً ضد آب نیست ( لمینت برای فضا‌هایی که در معرض رطوبت بالا قرار دارند، مناسب نیست).

 

کفپوش پارکت چوبی

کفپوش پارکت چوبی

پارکت چوبی نوعی کفپوش است که از چوب طبیعی درختان ساخته می‌شود. پارکت را می‌توان قدیمی‌ترین نوع کفپوش دانست. این محصول لوکس و گران‌قیمت علی رغم معایبی که دارد یکی از پرطرفدارترین کفپوش‌ها محسوب می‌شود. تا آنجا که طراحان را وا داشته است که با تولید کفپوش‌هایی مشابه ایرادات آن را برطرف کند. پارکت چوبی در مقایسه با محصول پارکت لمینت یا پارکت پی وی سی معایبی دارد؛ در برابر آب بسیار آسیب پذیر بوده و متورم می‌شود. پس از خرابی هر قسمت از پارکت، لازم است یک تایل (تکه) جایگزین برای آن تهیه کنید که خود کاری دشوار است. همچنین سطح پارکت چوبی نسبت به پارکت لمینت خش پذیری بالایی دارد که البته امکان ترمیم آن وجود دارد.

مزایای کفپوش پارکت چوبی:
●    طبیعی و باکیفیت است،
●    امکان ترمیم دارد.

معایب کفپوش پارکت چوبی:
●    مقاومت پایین و تورم در برابر رطوبت و تغییر دما،
●    خش پذیری بالا،
●    قیمت بالاتر نسبت به لمینت و سایر کفپوش‌ها،
●    نصب آن پیچیده و نگهداری دشواری دارد.

 

کف پوش پی وی سی

کف پوش پی وی سی

کفپوش پی وی سی محصولی است که با استفاده از نوعی پلاستیک (پلی وینیل کلراید PVC) تولید شده و با وجود شباهت زیاد به کفپوش لمینت، نسبت به پارکت‌های چوبی و لمینت قیمتی ارزان تر دارد. از کفپوش پی وی سی می‌توان در خانه، اداره، شرکت، مغازه، آشپزخانه، رستوران، هتل و ... استفاده کرد. برای دریافت قیمت کفپوش پی وی سی کلیک کنید.

مزایای کف پوش پی وی سی:

●    کاملاً ضد آب بوده و برای آشپزخانه ایده آل است.
●    رنگ و طرح‌های زیبا و بسیار متنوعی دارد.

معایب کف پوش پی وی سی:

●    مقاومت سایشی کمتری نسبت به لمینت دارد.

 

کف پوش رولی

کف پوش رولی

کفپوش رولی محصولی بسیار ارزان قیمت است و به همان نسبت مقاومت پایین‌تری در مقایسه با پارکت لمینت و پارکت پی وی سی دارد. لایه زیرین این نوع کفپوش چسب اندود شده است. همانطور که از نام کفپوش رولی بر می‌آید، این محصول به صورت رولی به کف چسبانده می‌شود. چنانچه به دنبال خرید کفپوشی ارزان قیمت یا موقت هستید، کفپوش رولی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. جنس این محصول نیز از PVC است.

مزایای کف پوش رولی:
●    رنگ و طرح متنوعی دارد،
●    بسیار ارزان و مناسب استفاده‌های موقت است.

معایب کف پوش رولی:
●    مقاومت ضعیف در مقابل آب،‌ گرما و ضربه

 

کفپوش سنگ طبیعی

کفپوش سنگ طبیعی

کفپوش سنگ طبیعی، همان‌طور که از نام آن پیداست، از سنگ‌های طبیعی همچون مرمر، لوح، آهکی، تراورتن، گرانیت و ... ساخته می‌شود. این نوع کفپوش از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و خش برخوردار است اما بیشتر برای فضاهای خارجی مانند حیاط و مانند آن استفاده می‌شود.

مزایای کفپوش سنگ:

●    تنوع بسیار بالایی دارد،
●    طول عمر بسیار بالایی داشته و به سختی آسیب می‌بیند،
●    سنگ ماهیتی سرد دارد، لذا برای محیط‌های گرم مناسب‌تر است،
●    نظافت آن آسان است.

معایب کفپوش سنگ:

●    جنس سخت سنگ باعث می‌شود که در صورت برخورد کودکان به آن امکان آسیب دیدگی بسیار بالا است،
●    سطح بسیار لیزی دارد،
●    کفپوش سنگ بسیار سنگین است،
●    جنس سنگ سرد است و در فصول سرد سطح کف نسبت به لمینت بسیار سردتر می‌شود.

 

کفپوش سرامیک

کفپوش سرامیک

کف پوش سرامیکی یکی از پرمصرف ترین کفپوش‌های داخلی است. این نوع کفپوش از درخشندگی، زیبایی و تنوع بسیار زیادی برخوردار است اما معایب خاص خود را نیز داراست. سرامیک از خاک رس، ماسه و فلدسپات در دمای بالا ساخته می‌شود که مقاومت آن را بالا می‌برد. این کفپوش در کیفیت‌های مختلف تولید می‌شود. اگر قصد تهیه‌ی سرامیک برای کفسازی دارید، باید به کیفیت تولید آن توجه زیادی داشته باشید. کفپوش سرامیک یکی از بهترین مصالح برای نصب در محیط‌های مرطوب مانند حمام، دستشویی و آشپزخانه است.

مزایای کفپوش سرامیک:

●    زیبایی و درخشندگی بالایی دارد،
●    جنس سخت و مقاومت بالا در مقابل آب و گرما دارد،
●    تنوع رنگ بسیار بالایی دارد.

معایب کفپوش سرامیک:

●    سرد بودن سرامیک،
●    جذب آلودگی، به ویژه در طرح‌های بافت دار،
●    جنسی سخت دارد که در صورت برخورد اشیاء به سرامیک، امکان آسیب دیدگی و لب پر شدن آن وجود دارد.

 

کفپوش موزاییک یا بتنی

کفپوش موزاییک یا بتنی

کفپوش موزاییک از قدیمی‌ترین و مشهورترین مصالح کف سازی است. موزائیک شامل انواع طرح و ابعاد مختلفی است. این کفپوش را می‌توان در همه‌ی مکان‌های داخلی و بیرونی استفاده کرد. کفپوش موزاییک از جنس بتن در ترکیب با انوع سنگ ریز (برای ایجاد طرح) ساخته شده می‌شود. موزائیک در برابر آب و سرما حساسیت بالایی داشته و آسیب‌تر است.

مزایای موزاییک:

●    موزاییک جنسی سخت و مستحکم دارد،
●    نظافت موزاییک است،
●    موزاییک در مقابل گرما مقاوم و ضد آتش است،
●    تنوع بسیار بالایی در طرح دارد،
●    از قابلیت استفاده در محیط‌های باز برخوردار است.

معایب کفپوش موزاییک:

●    سختی موزاییک احتمال آسیب دیدگی در مقابل ضربه را بالا میبرد،
●    ماهیت موزاییک سرد است،
●    نسبت به آب و رطوبت حساس می‌باشد و می‌تواند کپک زده یا ترک بردارد.

 

کفپوش موکت

کفپوش موکت

موکت نیز نوعی کفپوش است اما تفاوت اصلی آن با سایر کف پوش‌هایی که نام برده شد این است که جزئی از مصالح ساختمانی نبوده و در مواقعی که کفسازی مناسب نباشد از موکت برای پوشاندن کفپوش اصلی استفاده می‌شود. موکت شامل جنس‌ها و تنوع رنگ و طرح بسیار زیادی است. این محصول باعث نرم شدن کف شده و برای خانه‌ها، محل بازی بچه‌ها و مخصوصا راهروها مناسب است.

مزایای موکت:

●    جنسی نرم دارد و بسیار مناسب فضا‌هایی است که کودکان در آن حضور دارند،
●    تنوع رنگی بسیار بالایی دارد،
●    آکوستیک بوده و صداهای مزاحم را کاهش می‌دهد،
●    به گرمای محیط (بخصوص کف) کمک می‌کند.
●    قابل شستشو است.

معایب کفپوش موکت:

●    نسبت به کفپوش‌های دیگر قدیمی تر بوده و ممکن است دمده به نظر برسد،
●    زود کثیف می‌شود و گرد و غبار زیادی به خود جذب می‌کند.

 

کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی از ترکیب متریال و جنس‌های مختلفی ساخته می‌شود. این کفپوش مناسب ساختمان‌ها، هتل‌ها، فرودگاه‌ها، بیمارستان‌ها، باشگاه، مکان‌های بسیار لوکس و نظایر آنها تولید می‌شود. شیوه‌ی ساخت این کفپوش بسیار متنوع و پیچیده است و در واقع هر نوع اپوکسی فرمول و ظاهر خاص خود را دارد.

مزایای کفپوش اپوکسی:

●    مناسب تمامی مکان‌ها است،
●    بسیار زیبا و لوکس است،
●    عمر بالایی دار،
●    تنوع بسیار بالای کفپوش اپوکسی.

معایب کفپوش اپوکسی:

●    جنسی سخت دارد،
●    مدت زمان طولانی برای نصب لازم دارد،
●    گران ترین کفپوش است،
●    شکننده بوده و ممکن است در برخورد با اجسام سخت ترک بردارد.

 

کفپوش چمن مصنوعی

کفپوش چمن مصنوعی

چمن مصنوعی محصولی پلاستیکی و شیمیایی است که بسیار ارزان تر از چمن طبیعی است. این کفپوش بیشتر جنبه‌ی تزئینی دارد و در تراس‌ها، حیاط و باشگاه‌ها مورد استفاده قرار میگیرد.

مزایای کفپوش چمن مصنوعی:
●    ارزان تر از چمن طبیعی است،
●    به دلیل پلاستیکی بودن مقاومت بالایی دارد،
●    به زیبایی چمن طبیعی است،
●    یکی از بهترین کفپوش برای محل بازی کودکان است.

 

قیمت کفپوش

قیمت کف پوش‌های مختلف با توجه به جنس، کیفیت و برندهای آنها از قیمت‌های متنوعی برخوردار هستند. از میان کف پوش‌هایی که معرفی شدند در صورتی که به دنبال کفپوشی ارزان قیمت باشید که برای فضاهای مختلف خانه یا محل کار مناسب باشد، کفپوش پی وی سی یکی از بهترین پیشنهادها است. قیمت کف پوش لمینت و قیمت کف پوش پی وی سی اختلاف چندانی با یکدیگر ندارند. یک پیشنهاد بهتر از نظر ارزش خرید، کف پوش پارکت لمینت است. این کفپوش نسبت به پی وی سی از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و طبیعتاً قیمت آن نیز کمی بیشتر از پی وی سی است.

 

قیمت انواع کفپوش منزل

کدام کفپوش گران و کدام کفپوش ارزان ترین است؟
بدیهی است که قیمت هر یک از کفپوش‌های معرفی شده با توجه به جنس و کاربرد آن قیمتی مختص به خود را داشته باشد. اما در میان کفپوش‌های مناسب منزل،‌ کفپوش اپوکسی گران‌ترین و کفپوش رولی ارزان‌ترین کفپوش است. پارکت لمینت و کفپوش پی وی سی نیز در محدوده‌ی متوسط قرار داشته و از به صرفه‌ترین کفپوش‌ها به نسبت جنس و کیفیت خود هستند.

 

کفپوش اتاق و منزل

کدام کف پوش برای اتاق‌های منزل مسکونی مناسب است؟
پیش از انتخاب بهترین کفپوش برای اتاق‌های منزل خود لازم است چند مورد را در نظر داشته باشید؛ آیا اتاق از قبل دارای کفسازی است یا خیر؟ آیا می‌خواهید روی کفپوشی که نصب می‌کنید از قالی هم استفاده کنید یا خیر؟ در حالت اول، یعنی وجود نوعی کفپوش قدیمی مانند موزائیک، می‌توانید تنها با نصب یک لایه کفپوش سبک مانند پارکت لمینت، پی وی سی یا حتی کفپوش رولی تاثیرات چشمگیری روی زیباتر شدن دکور اتاق ایجاد کنید. در حالت دوم نیز، یعنی امکان استفاده از فرش، استفاده از کفپوش‌های ارزان قیمت منطقی‌تر به نظر می‌رسد.
به طور کلی، نصب انواع پارکت، از قبیل پارکت چوبی، لمینت یا پی وی سی، در اتاق و قسمت‌های دیگر منزل نه تنها می‌تواند کمک شایانی به لوکس‌تر و دلنشین‌تر شدن اتاق‌های شما کند،‌ بلکه با ایجاد حال و هوایی نزدیک‌تر به طبیعت می‌توانید فضایی آرام و گرم در منزل خود تجربه کنید.

 

ویکی دکو، فروشگاه اینترنتی کفپوش

فروشگاه و سایت ویکی دکو به عنوان یکی از جامع‌ترین مراکز اینترنتی فروش کفپوش در تهران و ایران فعالیت می‌کند. تمرکز اصلی این فروشگاه روی انواع پارکت لمینت، پارکت پی وی سی و کف پوش رولی بوده و یکی از متنوع‌ترین مجموعه‌های این دسته از کفپوش‌ها را برای مقایسه و خرید شما عزیزان فراهم کرده است.
کف پوش‌های ارائه شده در ویکی دکو از بهترین کیفیت و معتبرترین برندهای ایرانی و خارجی تولید انواع کفپوش تهیه شده و همگی دارای ضمانت نامه‌ی معتبر هستند. علاوه بر این، همکاران ما همواره آمادگی دارند که با ارائه مشاوره خرید کفپوش، شما را برای انتخاب بهترین کفپوش برای خانه یا محل کارتان راهنمایی کنند.

 

خرید کفپوش

خرید کفپوش

قبل از خرید کف پوش انتخاب‌ها و گزینه‌های زیادی پیش روی شماست. اما لازم است برای خرید بهترین کف پوش چند نکته را در نظر داشته باشید: سلیقه‌ي خودتان، سبک دکوراسیون داخلی،‌ هماهنگی رنگ کفپوش با سایر اجزا، نوع زیرسازی کف، مقدار رطوبت محل، امکان استفاده از قالی و سایر وسائل و همچنین میزان رفت آمد و احتمال آسیب‌های خارجی به کفپوش از مهمترینِ این نکات هستند. با توجه به این موارد می‌توانید مناسب‌ترین کفپوش را برای نصب در منزل یا محل کار خود انتخاب کنید.
برای خرید کفپوش می‌توانید به محل فروشگاه ویکی دکو مراجعه کرده و با مشاهده و مقایسه‌ی انواع کفپوش، بهترنی مدل و رنگ را انتخاب کنید. همکاران ما در ویکی دکو در تمام ساعات کاری آمادگی دارند که به صورت حضوری یا تلفنی مشاوره‌ی خرید بهترین کفپوش را به شما عزیزان ارائه کنند.

 

خرید اینترنتی کفپوش

خرید اینترنتی کفپوش

خرید اینترنتی کفپوش نیز برای شما مشتریان گرامی ویکی دکو فراهم است. ده‌ها مدل از کفپوش‌هایی از قبیل پارکت لمینت، پارکت پی وی سی و کفپوش رولی در این سایت موجود است که در صفحه‌ی مربوط به هر کدام مشخصات آن‌ها به طور کامل قید شده است. البته با توجه به اهمیت مقایسه و بررسی بیشتر کفپوش‌ها، خرید اینترنتی کف پوش پارکت لمینت با خرید سایر کالا کمی متفاوت است. در صورتی که تصمیم داشته باشید مدل خاصی از کفپوش‌های موجود را خریداری فرمائید کافیست با کلیک روی دکمه‌ی تماس و خرید کفپوش کلیک کرده تا ضمن ارتباط با همکاران ما و ارائه اندازه‌ سفارش خرید خود را ثبت نمائید. البته اطلاعات تماس با ما بالای همین صفحه نیز موجود است.
یک روش دیگر برای خرید اینترنتی انواع کفپوش از سایت آن است که می‌توانید مدل کف پوش مورد نظر، رنگ و اندازه‌ی آن را از طریق واتس اپ برای شماره‌هایی که بدین منظور در سایت وجود دارند ارسال کنید تا همکاران واحد فروش، فاکتور و اطلاعات اضافی را برای شما ارسال کنند.
لازم به ذکر است که در صورت برقراری ارتباط از طریق واتس اپ می‌توانید تعداد بیشتری عکس کفپوش های لمینت یا پی وی سی و همچنین اطلاعات اضافی در مورد هر مدل را از همکاران ما دریافت کنید.